onsdag 5. oktober 2011

Konkurranse: Vinn et skjerf :)

God kveld :)

Tusen takk for at så mange har valgt å ta turen innom bloggen vår! Det er utrolig hyggelig:) Vi ønsker jo at denne bloggen skal være like morsom for dere som for oss (vi storkoser oss med å skrive den), så vi tenkte vi skulle prøve oss på en konkurranseHøres det greit ut? :) For å kunne vinne må dere 1) like Facebook siden vår som dere finner HER og 2) kommentere i dette innlegget at dere liker siden vår. Dere lurer kanskje på hvilket skjef dere kan vinne? Vi har valgt et av de skjefene vi synes er finest og håper dere liker det :)


Skjerfet finnes i to ulike gråtoner (lys og mørk) med glitter i. Vi liker det veldig godt :) Kan brukes på flere måter (på bildet brukes det som en "hals"). Verdi kr 399,95.


Vi vil jo ikke at våre "gamle" venner på Facebook skal bli utelatt fra konkurransen. Dersom dere fortsatt liker siden vår er det bare å kommentere i dette innlegget så er dere også med på å vinne :)


Konkurransen blir avsluttet søndag kveld.


Lykke til! <3
Klem fra oss på b.young

Edit: Dersom du ikke har en profil velger du "kommenter som + navn/nettadresse" og skriver navnet ditt der. Så skriver du det du ønsker. Man må også skrive inn en kode, det er for å unngå spam :) Håper det hjalp til dere som ikke fikk det til <3


Edit2: Konkurransen er nå avsluttet. Gratulerer så mye, Gro :)

25 kommentarer:

  1. Jeg liker dere på facebook (og i virkeligheten), og følger dere på bloggen. :)

    SvarSlett
  2. Ann-Christin Pettersen4. oktober 2011 kl. 20:36

    Så fin side og flott blogg dere har fått:) Flott jobba!!!!

    SvarSlett
  3. Hurra for bloggen vår :)

    SvarSlett
  4. Hei !
    Så gøy at dere har startet opp en egen blogg ! Håper den blir fyllt med nyheter, fashionglede og masse, masse inspirasjon! gleder meg til å følge dere :) lykke til med bloggingen og høstsalget fremover! klem fra Inga Emilie

    SvarSlett
  5. Flott side på Facebook og flott blogg!:) Liker det veldig! Men liker dere selvfølgelig best in real!:))

    SvarSlett
  6. Kult med blogg. Da får man jo fulgt med butikken selv om man ikke er innom så ofte. :) Trine.

    SvarSlett
  7. Jeg liker siden deres, og butikken deres :) June.

    SvarSlett
  8. Christine Amundsen4. oktober 2011 kl. 22:00

    Kjempe fint tiltak med en slik blogg. Det blir morsomt å følge. Og kanskje flere blir oppmerksomme på alt det fine dere har :) Jeg liker siden deres, butikken og bloggen.

    Klem fra Christine

    SvarSlett
  9. Supert med blogg,dere er flinke <3

    SvarSlett
  10. Elsker klærne, søte og hjelpsomme ansatte, koselig blogg... Er det rart man kjører fra sarp for å handle hos dere??? U go girls! <3 Klem Mona :)

    SvarSlett
  11. hei hei, morsomt å følge bloggen deres, liker dere på fjasboka også:) Veldig fornøyd med den nye blå tunikaen jeg kjøpte forje uke. Masse fint høstnytt:) Alltid hjelpsomme er dere også.. Denne bloggen skal legges under favoritter:) Klem Marion.

    SvarSlett
  12. Beste og ærligste selgerne du finner!

    SvarSlett
  13. Hei, så flott at dere har startet med blogg. Den er utrolig fin! Og så bra at dere oppdaterer ofte :-) Dere har et godt utvalgt med noe til enhver smak. Finner alltid noe hos dere :-) I tillegg er dere veldig hjelpsomme! Lykke til videre med bloggen ;-)

    SvarSlett
  14. Jeg liker dere :)

    SvarSlett
  15. Beste butikken i byen :-) Hilsen Heidi

    SvarSlett
  16. Flott butikk.... 1 valget, og finner alltid noe som faller i smak :) Hyggelige og ikke minst behjelpelige ansatte ;) Gro

    SvarSlett
  17. Dette er en kjempe ide! Slik får alle en ny måte og holde seg oppdatert på klærne og tilbudene deres. Og det på en morsom og moderne måte, som passer til den tiden vi befinner oss i: facebook og blogg! Dette liker jeg! Lykke til videre:)
    Hilsen Marianne

    SvarSlett
  18. Supersøt blogg. Jeg liker dere i virkeligheten og på facebook! Klem fra meg, som jobber på begge sider :)

    SvarSlett
  19. Superfin blogg og fin Facebook side :-)

    SvarSlett
  20. Hei, blir gjerne med på konkurransen. Elsker å handle klær hos dere. Super service. Klem Mona Ramdahl.

    SvarSlett
  21. Jeg liker B-Young! :D

    SvarSlett
  22. Min favoritt-butikk!Supre klær, super service!

    SvarSlett
  23. Flott med blogg! Gleder meg til å følge den videre. Dere har flotte klær i alle str og prisklasser, og jeg finner alltid noe som faller i smak! I love it!! Genial butikk!

    SvarSlett